Life Is Us!

Néhány szó a blogról

2017. augusztus 20. 08:00 - Lifeisus

  

 

 

 

grinning-dog.jpg

 

 

Kép: saját 

 

A blog neve magyarul azt jelenti, hogy az élet a miénk, és tapasztalatból tudom, hogy ez igaz.

 

Régebben sokakhoz hasonlóan én se így gondolkoztam. Azt hittem, hogy mindannyian csupán sodródunk az árral, a dolgok csak történnek velünk, nekünk esélyünk sincs befolyásolni az eseményeket. Aztán egy óriási mélypont után rá kellett jönnöm, hogy csak úgy mászhatok ki a gödörből, ha elhiszem, hogy jobban tudom irányítani a sorsomat, mint ahogy azt eredetileg gondoltam, és persze élek ezzel a lehetőséggel. Megérte változtatnom a hozzáállásomon, mert most már kezdek egyenesbe jönni. 

Hosszú út vezetett idáig, amelynek során rengeteget tanultam, és a mai napig is tanulok az életvezetésről. Ezen a blogon pedig megosztom veled a tudásomat. Így, ha szeretnél tippeket olvasni arról, hogy miképp urald az életedet a lehető legnagyobb mértékben, hogyan tedd tartalmasabbá, és használd ki a lehetőségeit: itt a helyed! 

Ezenkívül sok kutyás cikket is találhatsz itt. Talán felteszed magadban a kérdést, hogy mégis hogy jön ez az életvezetéshez? Pedig nagyon is sok közük van hozzá ezeknek a csodálatos állatoknak. Ők ugyanis pontosan tudják, mit érzünk, jobban, mint mi magunk, és eszerint viszonyulnak hozzánk. Így, ha harmonikus kapcsolatot szeretnénk velük kiépíteni, nem árt megtanulnunk tudatosan kezelni az érzéseinket és a gondolatainkat. Azután valószínűleg arra jövünk rá, hogy ez nagyon jót tesz nekünk nemcsak a kutyusok, hanem saját magunk miatt is. És persze arról se felejtkezzünk el, hogy alapból színesebbé teszi a mindennapjainkat, ha kutya is van mellettünk. 

A posztjaim harmadik csoportjába az általam írt, esetleg fordított novellák tartoznak. A helyzet az, hogy sok olyan témám van, amit könnyebb egy fiktív történet formájában elmesélni. És ezzel nem vagyok ám egyedül. Meglepődnél, ha tudnád, hogy egy-egy regény, mese stb. sorai közé mi mindent rejtett az írója.                       

Jó olvasgatást! 

Ha pedig írni szeretnél nekem, akkor megteheted ezen a címen: lifeisusblog@gmail.com

Szólj hozzá!
Címkék: a blogról

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeisus.blog.hu/api/trackback/id/tr9011833621

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Néhány szó a blogról 2017.02.28. 06:06:52

    Mi is az élet? Sokak szerint a mindennapi robotolásról szól. Szerintem viszont nem ez a helyzet. Arról szól, hogy megtaláljuk benne a saját feladatainkat, kihasználjuk minden lehetőségét, és megéljük az örömeit. És színesebbé válik, ha kutya is v...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása