Life Is Us!

Egy utazás, dupla haszon

2017. február 01. 20:00 - Lifeisus

Avagy egy whiteblacklandi szőke nő mindennapjai

 

 

 

 

 

 

 

spain.jpg

 

 

Kép: Pixabay

 

 – Apa és Anya megmondta, a tanárnak mindig igaza van – ez járt Mirella fejében, miközben a közösségi oldalt böngészte.

 

Na de ki is az a Mirella? Itt megtudhatod.

 

Ez minden körülmények között így van, még akkor is, ha a tancsi sík hülye, vagy egyenesen szemét.

Mint amikor kiosztott nekem egy hatalmas karót, mert órán lecsaptam azt a kis szemétláda Tiffanyt, akinek az volt a legjobb szórakozása, hogy a ceruzával bökdöste az oldalamat. Egy másik barom meg levont tőlem egy csomó pontot, pedig arra a tesztfeladatra egyszerűen nem volt jó megoldás. Igen, így volt! Bármire meg mernék esküdni, és bárki megmondaná, akinek nem csak papírja van arról, hogy taníthat. De hát nekem el kellett fogadnom az ilyen helyzeteket azon a címen, hogy jóban kell lenni a tanárokkal, különben nem lesz belőlem semmi. Mert így meg aztán bomba sikereket értem el! Ki is vagyok most? A rabszolgája egy baromarcúnak, akinek az IQ-ja megegyezik a volt oktatóiméval.

Hú, jól elkalandoztam, pedig szép volt az a kis útifilm, amit az előbb láttam. De hát mit csináljak, ha ez a videó is azt a rohadt sulit juttatta eszembe? Mert ugye gimis koromban én is mehettem volna a spanyol tengerpartra. Egy jutalomút lett volna ez, és  nekem szuperek voltak a jegyeim. Csakhát a Nina apja meg elég gazdag és elég dörzsölt volt ahhoz, hogy tudja, kit kell megkenni, így végül ez a seggfej csaj utazott el helyettem. Szóval nincs igazság a Földön!

Na de várjunk: mit írnak itt? Hogy lehet nyerni egy utat Spanyolországba? Csak néhány egyszerű kérdésre kell válaszolni? Hát, próbáljuk meg. Végül is mit veszíthetek?

Úgyhogy Mirella megpróbálta. Azért volt néhány válasz, ami nem is volt annyira egyszerű, egy kicsit utána kellett néznie. Ám ez egyáltalán nem zavarta. Sőt, nagyon vidáman és izgatottan írta be a különböző kulcsszavakat a keresőbe. Ez abszolút megérte, mert néhány nap múlva kapott egy emailt, hogy megnyerte az utat!

A nő először nem hitt a szemének. Ám amikor másodszor is megnézte az üzenetet, és meggyőződött róla, hogy egész biztos nem képzelődik, persze majd kiugrott a bőréből. Fél óra múlva már önfeledten tervezték az utat a barátnőjével, Jennyvel, mert őt hívta el magával.

 

 

spain2.jpg

 

 

Kép: Pixabay

 

Mindketten nagyszerűen érezték magukat, és sokkal felszabadultabban szórakoztak, mint ahogy egy iskolai nyaraláson tehették volna, hehe! Mirella megállapította, hogy a tenger sokkal kékebb, és a városok sokkal szebbek abban az országban, mint amilyenek azon a videófilmen voltak.

 

 

spain3.jpg

 

 

Kép: Pixabay

 

A két nőnek csupán egy apró hiányérzete volt az út végén. Egyikük se tudott bepasizni, pedig induláskor ez is a terveik között szerepelt.

Ám a helyzet az, hogy Mirella így is többet nyert ezzel az utazással, mint gondolta. Néhány héttel azután, hogy hazaért, úgy alakultak a dolgai, hogy pont az egykori gimije mellett ment el. Régebben, ha csak szóba kerültek az iskolai évek, a nőnek gyakran ökölbe szorult a keze a dühtől, és elég érdekes fejeket vágott közben.

Ekkor azonban meglepetésére nem történt semmi. Tudomásul vette, hogy igen, az a bizonyos épületáll mellette, ahol egykor azzal a tudásnak nevezett valamivel tömték a fejét, és kész! Néhány nap múlva rájött, hogy tulajdonképpen nem csoda, hogy így érzett, azaz nem érzett semmit. Hiszen mit érdekelték az iskola nyűgei, amikor végre megkapta, amire annyira vágyott? És már biztos volt benne, hogy az összes többi álma is teljesülni fog.

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a posztot. Ha tetszett, szeretettel várlak a Facebookon is. Ha pedig hírlevelet szeretnél kapni, küldj egy emailt a lifeisusblog@gmail.com címre, és a tárgyba írd oda, hogy hírlevelet szeretnék.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeisus.blog.hu/api/trackback/id/tr4212165155

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egy utazás, dupla haszon 2017.02.28. 07:50:28

                  Kép: Pixabay    – Apa és Anya megmondta, a tanárnak mindig igaza van – ez járt Mirella fejében, miközben a közösségi oldalt böngészte.   Na de ki is az a Mirella? Itt megtudhatod.   És ez minden körülmények között...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása