Life Is Us!

Aki mindenkihez nagyon jó

2017. január 22. 20:00 - Lifeisus

Avagy egy whiteblacklandi szőke nő mindennapjai

 

 

 

 

 

 

 

tidy-room.jpg

 

 

Kép: Unsplash

 

Mirella már öt éve dolgozik a whiteblacklandi bankban. Ám ő csupán egy szürke egér Ritához, a főnöke titkárnőjéhez képest.

 

Mert Rita a bank lelke. Nélküle talán nem is működhetne ez az intézmény. Mert hát ő az, aki mindenkiről tud mindent. Ki mit szeret enni ebédre? Kinek mikor van a születésnapja? Ha bárkiben felmerül egy ilyen kérdés, bátran felteheti Ritának, aki egész biztos tud rá válaszolni.

És Rita mindenkivel nagyon kedves. Ez már csak abból is látszik, hogy ezt a szót nap mint nap használja.

 – Szervusz kedvesem – mondja mindig Mirellának, és az összes többi kollégának.

Ezenkívül Rita végtelenül szolgálatkész. Gyakran meséli, hogy volt néhány nehezebb időszak, amikor megállás nélkül dolgozott napi tizenhat órát. Ám ezt még véletlenül se azért mondja, mert panaszkodni akar. Esze ágában sincs ilyet tenni, hiszen őt óriási örömmel tölti el a munka.

Annyira, hogy otthon se áll meg. Mert ugye egy lakásnak minden körülmények között ragyognia kell. Rita mindent megtesz ennek érdekében még akkor is, ha emiatt két órával előbb kell felkelnie.

Rita ráadásul nagymama is. Mirella ezt akkor tudta meg, amikor váratlanul összefutott vele és az unokájával.

 – Te büdös kölyök! Olyan vagy, mint anyád! Ő is pont ilyen szemtelen, hiába vesződtem annyit a nevelésével!

Ezeket mondta a kolléganő a kissrácnak három hatalmas pofon kíséretében.

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a posztot. Ha tetszett, szeretettel várlak a Facebookon is. Ha pedig hírlevelet szeretnél kapni, küldj egy emailt a lifeisusblog@gmail.com címre, és a tárgyba írd oda, hogy hírlevelet szeretnék.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeisus.blog.hu/api/trackback/id/tr3512144387

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Aki mindenkihez nagyon jó 2017.01.23. 00:26:50

                  Kép: Unsplash   Mirella már öt éve dolgozik a whiteblacklandi bankban. Ám ő csupán egy szürke egér Ritához, a főnöke titkárnőjéhez képest.   Mert Rita a bank lelke. Nélküle talán nem is működhetne ez az intézmény. M...

Trackback: Aki mindenkihez nagyon jó 2017.01.23. 00:20:33

                  Kép: Unsplash   Mirella már öt éve dolgozik a whiteblacklandi bankban. Ám ő csupán egy szürke egér Ritához, a főnöke titkárnőjéhez képest.   Mert Rita a bank lelke. Nélküle talán nem is működhetne ez az intézmény. M...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása