Life Is Us!

Csak neked való szerepet játsz!

2017. június 21. 20:00 - Lifeisus

         

 

 

 

performance.jpg

 

 

Kép: Pixabay

 

Mert az teljesen természetes, hogy nap mint nap különféle szerepekben kell helytállnunk. De tapasztalatból tudom, hogy ez nem megy túl jól, ha az a bizonyos szerep nem illik hozzánk.

Tovább
Szólj hozzá!

Hat lábon a szabadulásért: V. rész

2017. június 18. 20:00 - Lifeisus

Igazi kutyaszorítóban

         

 

 

 

 

 

betyar2.jpg

 

 

Kép: Pixabay

 

A méltóságos gróf úr cselédje vagyok, ám óriási nagyot mertem álmodni; azt, hogy mutatványosként fogok fellépni egy ebbel. Már kiszemeltem azt az állatot, akivel együtt szeretnék dolgozni, és egy vadászaton megfigyeltem, hogy miképp tanulnak az ebek.

Tovább
Szólj hozzá!

Hat lábon a szabadulásért: IV. rész

2017. június 11. 20:00 - Lifeisus

A sűrű, sötét erdőben

       

 

 

 

 

 

forest.jpg

 

 

Kép: Pexels

 

A méltóságos gróf úr birtokán dolgozom; néhány vadászeb gondját viselem. Az egyiküket a vadászok nem tartják túl sokra, ám én mutatványokra akarom tanítani. Arról azonban halvány sejtelmem sincs, hogy egy eb miként tanul. Így elhatároztam, hogy elmegyek egy vadászatra, ahol ezt meg tudom nézni.

Tovább
Szólj hozzá!

Négylábú segítség a legnagyobb bajban

2017. június 07. 20:00 - Lifeisus

   

 

 

 

kutya-a-bazison.jpg

 

 

Kép: The National Guard/Flickr

 

Sokan talán úgy gondolják, hogy egy terrrortámadás vagy természeti csapás után egy kutya jelenléte csak plusz problémát jelenthet az emberek számára. Nincs igazuk! Vannak olyan ebek, akiket kifejezetten arra képeztek ki, hogy az ilyen helyzetekben segítsenek a kétlábúaknak.

Tovább
Szólj hozzá!

Hat lábon a szabadulásért: III. rész

2017. június 04. 20:00 - Lifeisus

Határtalan szemtelenség

 

 

 

 

 

 

betyar.jpg

 

 

Kép: Pixabay

 

A méltóságos gróf úr birtokán dolgozom; eleinte a leányát kellett szolgálnom, most pedig néhány ebét gondozom. Kezdetben nem jutottam velük dűlőre, ráadásul az egyik hebrencs vizsla kishíján komoly bajba kevert. Mostanra azonban megkedveltem őuraságát, és elhatároztam, hogy mutatványos ebet faragok belőle.

Tovább
Szólj hozzá!

Hat lábon a szabadulásért: II. rész

2017. május 28. 20:00 - Lifeisus

Egy idegen világban

        


 

 

 

castle2.jpg

 

 

Kép: Pixabay

 

Cselédnek álltam a méltóságos gróf úrhoz, ám az itteni élet egy csöppet sincs ínyemre. A grófkisasszonyt kellett szolgálnom, aki egy roppant gonosz perszóna. Így aztán elhatároztam, hogy mindenféle mulatságos dolgot tanítok az egyik körülöttünk élő ebnek, és mutatványosnak állok vele.

Tovább
Szólj hozzá!