Life Is Us!

Valahol a Földön túl: IV. rész

2018. január 14. 20:00 - Lifeisus

Új élet hat lábon?

   

 

 

 

maltese.jpg

 

 

Kép: Pixabay

 

A környezetemben lévő emberek között úgy érzem magam, mintha nem is a Földön élnék. Mondjuk az biztos, hogy időnként egészen furcsa dolgok történnek velem. De persze sokszor nagyon is földi dolgokkal kell foglalkoznom; akkor is ez történt, amikor egy kutyus akart mindenáron bejutni a boltunkba.

Tovább
Szólj hozzá!

Hat lábon a hírnév felé: VI. rész

2017. november 24. 06:00 - Lifeisus

Egy az utunk?

        

 

 

 

 

 

path-in-forest.jpg

 

 

Kép: Pexels

 

Betyárral, az ebemmel mutatványosként dolgozunk egy társulatban. A társaság többi tagja nem igazán kedvel bennünket, ám Benővel, a szemfényvesztővel úgy tűnt, hogy egy kicsit összemelegedtünk, amikor segített nekem megkeresni az elcsatangolt Betyárt.

Tovább
Szólj hozzá!

Ha felállsz, már semmi se ugyanaz!

2017. november 15. 20:00 - Lifeisus

        

 

 

 

standing-on-mountain.jpg

 

 

Kép: Pexels

 

Az Üzenetek a túlvilágról című könyvet bemutató posztomban már említettem, hogy a halál torkából visszatérő emberek sokkal pozitívabban gondolkoznak, mint azelőtt. Akkor minderre csupán egy mondat erejéig térhettem ki, hiszen annyi minden másról kellett írnom. Na de ez a téma megérdemel egy külön posztot!

Tovább
Szólj hozzá!

Hat lábon a hírnév felé: V. rész

2017. november 14. 05:48 - Lifeisus

Az az átkozott nyúl?

        

 

 

 

 

 

mezei-nyul.jpg

 

 

Kép: Pixabay

 

Egy mutatványos társulatban keresem a kenyeremet Betyárral, az ebemmel. Sokáig úgy nézett ki, hogy mi ketten csupán egymásra számíthatunk, ám szép lassan kiderült, hogy Benő, a szemfényvesztő is velünk van, mert igen nagy pácból húzott ki engem.

Tovább
Szólj hozzá!