Life Is Us!

Fujj-fujj hideg, éljen a hideg!

2017. február 19. 23:50 - Lifeisus

Avagy egy whiteblacklandi szőke nő mindennapjai

 

 

 

 

 

winter.jpg

 

 

Kép: Pixabay

 

Mirella gyűlölte a hideget. A nagykabátot, a vastag harisnyát, és az összes többi meleg holmit. Utálta, hogy szinte mozdulni se bír bennük.

 

Na de ki is az a Mirella? Itt megtudhatod.

 

Egyébként nem létezett az a téli ruha, amiben jól nézett ki, legalábbis ő megvolt erről győződve. Azt is utálta, hogy a metsző szél miatt sokszor talán a világ minden ruhadarabja se lett volna elég ahhoz, hogy ne fázzon. És sajnos azt a kozmetikumot se találták még fel, ami képes lehetett volna megakadályozni, hogy eme időjárási jelenség teljesen kiszárítsa az ő igazán jobb sorsra érdemes arcbőrét.

A havat is gyűlölte. Úgy gondolta, hogy ez a fehér micsoda csak a téli tájképeken mutat jól, az ő lába alatt inkább ne legyen! A legnagyobb ellensége azonban a jég volt. Sokat agyalt azon, hogy mégis miféle tapadókorongot kéne a csizmájára ragasztania, hogy ne csak totyogni tudjon, mint egy tojóstyúk?

Aztán egy csúnya, barátságtalan, havas-jeges napon tönkrement a hűtője. És Mirella egyszer csak arra jött rá, hogy imádja a hideget. Konkrétan hálát adott az Univerzumnak, hogy a rossz gép miatt nem kellett kihajítania az összes ennivalót. Hihetetlenül boldog volt, mivel a kaják a teraszon békésen meg tudták várni az új hűtő érkezését. Annak is nagyon örült, hogy gondosan kiválaszthatta a számára legjobb modellt, mert nem sürgette az idő. Ezután mindig erre gondolt, amikor a hó és jégborította utcákat járta.

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a posztot. Ha tetszett, szeretettel várlak a Facebookon is. Ha pedig hírlevelet szeretnél kapni, küldj egy emailt a lifeisusblog@gmail.com címre, és a tárgyba írd oda, hogy hírlevelet szeretnék.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeisus.blog.hu/api/trackback/id/tr2612274335

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Minden attól függ, hogy honnan nézzük 2017.02.19. 23:50:56

              Kép: Pixabay   Mirella gyűlölte a hideget. A nagykabátot, a vastag harisnyát, és az összes többi meleg ruhát. Utálta, hogy szinte mozdulni se bír bennük.   Na de ki is az a Mirella? Itt megtudhatod.   Egyébként meg nem lé...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása